Om performission

performission AB är en performancebyrå som startade 2016. Bakom performission står ett team av marknadsföringsexperter, som har lång erfarenhet inom bl.a. affiliatemarknadsföring, sökmotormarknadsföring och sociala medier. perfromission har ett nordiskt fokus men med hjälp av e-handelsplattformen Exchange PMX kan vi hjälpa dig med performance marketing i vilket land du än önskar, världen över.

performission är inte ett affiliatenätverk. Vi är en byrå bestående av experter på performance marketing. Webbutiker kan använda affiliatenätverk genom plattformen, samt ingå avtal direkt med publishers med hjälp av den. Webbutiker kan använda plattformen som en hub genom att samla flera befintliga avtal med affiliatenätverk, så att alla körs genom en och samma kanal.

Vår mission

Vi på performission har ett ganska simpelt önskemål: Att se dig lyckas med performance marketing. Med detta i åtanke gör vi det enkelt för webbutiker: Vi erbjuder en av marknadens bästa programvaror utan fasta kostnader. Som betalning för våra tjänster tar vi endast en låg och förnuftig provisionskostnad för fullföljda och godkända transaktioner. Detta ger dig mer till övers att använda till annat, eller så kan du rätt och slätt spara det som vinst.

Kort sagt vill performission: